The New Shining is eind juni ook van de partij op Concert at Sea

The New Shining is eind juni ook van de partij op Concert at Sea. Vanmorgen mocht GIEL drie nieuwe namen bekend maken voor Concert at SEA. The New Shining, Splendid en Rigby zijn toegevoegd aan de line-up van de achtste editie. De drie bands maken daarmee de line-up compleet met onder meer BLØF, Racoon, Guus Meeuwis, KANE en James Morrison. Dagkaarten voor de zaterdag zijn al uitverkocht, weekendkaarten zijn nog beschikbaar via www.concertatsea.nl.

De drie bands spelen op het Umoja Podium. dat na het succes van vorig jaar een vaste waarde is geworden. Paskal Jakobsen is blij met de komst van de drie nieuwe namen . “Met het Umoja Podium hebben we de laatste jaren een plek gevonden om nieuwe bands te presenteren aan ons publiek. Splendid, Rigby en The New Shining passen wat ons betreft uitstekend in het veelzijdige karakter van Concert at SEA.”

De kaartverkoop van het festival loopt uitzonderlijk hard. Dagkaarten voor de zaterdag zijn al uitverkocht en er zijn nog een aantal weekendkaarten beschikbaar. Weet waar je koopt en koop alleen HIER je kaarten voor Concert at SEA.