THE [NEW] SHINING RELEASE PARTY IN BIBELOT

Woensdag 16 april was Bibelot van The [New] Shining! Tijdens de wervelende show die de driemansformatie afgelopen woensdag in Bibelot neerzette ter ere van het verschijnen van hun debuut cd, heeft de band bewezen dat ze klaar zijn voor het grote werk.

De release party werd afgetrapt met het vertonen van de videoclip van hun debuutsingle “Temptation”. De clip fascineert niet alleen vanwege de inhoud maar ook door het gebruik van technische hoogstandjes is de clip uniek voor Nederland. The [New] Shining is namelijk de eerste band in Nederland die een clip met Red Cam heeft opgenomen, deze speciale camera zorgt voor een uitermate scherp beeld.

De indrukwekkende clip was nog maar het begin van een avond vol gitaargedonder. The [New] Shining is al ruim tien jaar bezig om hun eigen sound te creëren en dat is duidelijk terug te zien in hun liveshow. De mannen bleken goed op elkaar te zijn ingespeeld en ook met de solo’s speelden ze de zaal helemaal plat. Dat de band door de jaren heen een groep trouwe fans heeft verzameld werd duidelijk bij het nummer “How does it feel” dat luidkeels door het publiek werd meegezongen.Voor al deze fans wordt nu het lange wachten op deze supervette debuut CD ruimschoots beloond, een album met voor Nederland een unieke rocksound waar zelfs de grote internationale bands mee in de schaduw komen te staan.

Kortom zet Wantijpop, Flevofestival en/of BredaBarst met een dikke stift in je agenda!!!!!